Tanácsadás

Üzleti tanácsadás azoknak akik elindítanák a saját cégüket, de nem tudják hogyan; azoknak akiknek már van saját cége, de fejlődnének, csak nem tudják hogyan. Szakértőink segítenek az üzleti terv és stratégia megalkotásában, pénzügyi terv elkészítésében; korábbi üzleti tervek, stratégiák és folyamatok felülvizsgálatában, piackutatásban; pályázati lehetőségek felkutatásában.

IT tanácsadás mindenkinek. Meglévő IT rendszerek felmérése, optimalizálása, új és hatékony online környezet kialakítása az egyedi igényeknek megfelelően. Optimális IT folyamatok kialakítása, vállalatirányítási rendszerek bevezetésének támogatása.

Célunk, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia amihez a legjobban ért. Az Ön sikere a mi sikerünk.

Díjazás: fix áras és sikerdíjas alapon is!

Kérjen ajánlatot!

Ha nem biztos benne, hogy tudunk-e segíteni, vagy hogy mi vagyunk-e a megfelelő cég az Ön számára, akkor kérjen ingyenes árajánlatot és tájékoztatást. A kapcsolatfelvétel után egy konzultációval egybe kötve felmérjük az elvégzendő feladatok nagyságát, időbeli és pénzbeli költségét. Ezt követően készítünk egy rövid összefoglalót és egy ajánlatot. Amennyiben az derül ki, hogy nem tudunk ajánlatot tenni (leterheltség vagy megfelelő kompetencia hiányában), mindig törekszünk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert Önnek.