Weblap tervezés, készítés

Egyedi arculat és online megjelenés kialakítása. Meglévő design tervek alapján honlap készítés, web-oldal hosting, üzemeltetés. Meglévő web-shop átalakítása, új kialakítása; egyedi és bérelt kivitelezésben is.

Vállaljuk meglévő oldalak átalakítását, újra tervezését és karbantartási, üzemeltetési feladatainak átvételét. Web oldalak készítéséhez használt technológiát minden esetben az adott ügyfél igényei alapján alapján választjuk ki, törekedve a legkorszerűbb technológiák használatára (mobil optimalizáció, bootstrap, responsive design).

Egyedi fejlesztés és nyílt forráskódú megoldások esetén is teljes körű követést garanciát vállalunk az átadott rendszerekre.

Célunk, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia amihez a legjobban ért. Az Ön sikere a mi sikerünk.

Díjazás: fix áras, minden esetben egyedi árajánlat készül. Non-profit és közhasznú szervezeteknek a piaci ár alatt tudunk ajánlatot adni. Speciális esetekben lehetőség van jutalékos rendszerben is igénybe venni a szolgáltatást.

Kérjen ajánlatot!

Ha nem biztos benne, hogy tudunk-e segíteni, vagy hogy mi vagyunk-e a megfelelő cég az Ön számára, akkor kérjen ingyenes árajánlatot és tájékoztatást. A kapcsolatfelvétel után egy konzultációval egybe kötve felmérjük az elvégzendő feladatok nagyságát, időbeli és pénzbeli költségét. Ezt követően készítünk egy rövid összefoglalót és egy ajánlatot. Amennyiben az derül ki, hogy nem tudunk ajánlatot tenni (leterheltség vagy megfelelő kompetencia hiányában), mindig törekszünk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert Önnek.