Marketing

Brand és márka építés egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalatoknak. Minden, ami az online megjelenéssel és marketinggel összefügg: arculat tervezés, online-offline marketing anyagok készítése, SEO, tartalom marketing, teljes marketing stratégia kidolgozása és kivitelezése (akár céges blog üzemeltetése is).

Célunk hosszútávú marketing stratégia kidolgozása az ügyfelek részére, aminek a fenntarthatósága miatt elengedhetetlen az ügyfél közvetlen részvétele a marketing terv megvalósításában. Ha jól végezzük a munkánk, akkor hamarosan nem lesz ránk szüksége…

Célunk, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia amihez a legjobban ért. Az Ön sikere a mi sikerünk.

Díjazás: fix áras vagy sikerdíjas. Non-profit és közhasznú szervezeteknek a piaci ár alatt tudunk ajánlatot adni. Speciális esetekben lehetőség van jutalékos rendszerben is igénybe venni a szolgáltatást.

Kérjen ajánlatot!

Ha nem biztos benne, hogy tudunk-e segíteni, vagy hogy mi vagyunk-e a megfelelő cég az Ön számára, akkor kérjen ingyenes árajánlatot és tájékoztatást. A kapcsolatfelvétel után egy konzultációval egybe kötve felmérjük az elvégzendő feladatok nagyságát, időbeli és pénzbeli költségét. Ezt követően készítünk egy rövid összefoglalót és egy ajánlatot. Amennyiben az derül ki, hogy nem tudunk ajánlatot tenni (leterheltség vagy megfelelő kompetencia hiányában), mindig törekszünk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert Önnek.